Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her

ساخت وبلاگ

Baye, som tapte 0-3 i første runde, klarte ikke å produsere et mirakel da de retuerte til Allianz hjemmebane. De ble til slutt eliminert med en totalscore på 1-4. Manchester City gikk med suksess inn i semifinalen og møtte Real Madrid i semifinalen i to år på rad.
Baye, som spilte hjemme, startet en aktiv offensiv fra begynnelsen av kampen. Sane, iført FC Baye München Fotballtrøye nr. 10, fikk til og med en enhåndssjanse, men dessverre klarte han ikke å gripe den og misset sjansen til å få tilbake et mål. I første runde var Hupalmenoy, som mistet ballen på grunn av en rekke feil, like dårlig som noen gang i andre omgang. Etter at han nesten fikk rødt kort skapte han straffespark til motstanderen på grunn av håndball. Harland tok straffesparket og slo det høyt. På slutten av første omgang bommet Baye mange skudd. I andre halvdel av kampen gjorde Yupa nok en feil da han markerte Harland. Det norske geniet iført en Fotballdrakter Manchester City med navn brøt enkelt døden. Selv om Kimmich scoret et straffespark i sluttfasen, kunne ikke utfallet endres. De to sidene spilte uavgjort 1-1 i andre runde, og Manchester City gikk videre til semifinalen med en totalscore på 4-1.
20 dager senere møtes Manchester City og Real Madrid igjen i semifinalen. Styrken til de to sidene kan sies å være likt. Forrige sesong ble Manchester Citys ledelse snudd og vunnet av Real Madrid. Kan Guardiola gripe muligheten denne sesongen og vinne det første Champions League-trofeet for Manchester City.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München Fotballtrøye,Fotballdrakter Manchester City med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 71 تاريخ : پنجشنبه 31 فروردين 1402 ساعت: 22:42

I denne epoken hvor den personlige verdien til spillere måles ved antall mål og assists, gjør Kroos, eieren av Real Madrids nr. 8-Fotballtrøye, hans sans for dømmekraft og pasningsevne ham til en av hjøesteinene i Real Madrid. De siste nyhetene viser at Real Madrid har fullført en ettårig kontraktsforlengelse med Kroos.
Siden han tok på seg Fotballdrakter Real Madrid sommeren 2014, som midtbanespiller, har han spilt 405 ganger og bidratt med 27 mål og 88 målgivende pasninger. Han har vunnet 3 La Liga-titler, 3 spanske Super Cup-titler, 4 europeiske Super Cup-titler, han har vunnet 4 Champions League-titler og 5 klubb-VM-titler. Hans rolige sinn og presise pasningsevne har fått Zidane, som har jobbet med ham, til å uttrykke Kroos fortreffelighet mer enn én gang. Ancelotti sa også at "Jeg kan ikke forestille meg Real Madrid uten Kroos".
Siden starten på denne sesongen har det vært hyppige nyheter om at Cross går av med pensjon i sommer. Real Madrid håper at Kroos kan bli i laget, og er til og med villige til å tilby en lengre kontraktsforlengelse. Kroos, som hadde utsatt forhandlingene om kontraktsfoyelse tidligere, bestemte seg for å foye kontrakten i ett år etter å ha evaluert hans kropp og mentalitet. Han har ved flere anledninger uttalt at han ønsker å trekke seg mens han fortsatt er på toppnivå. Selv om ettårskontrakten er kort, er det allerede en overraskelse for fansen.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballtrøye,Fotballdrakter Real Madrid, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 79 تاريخ : سه شنبه 29 فروردين 1402 ساعت: 22:47

Når det gjelder Bellingham, som fortsatt har på seg en Borussia Dortmund Fotballtrøye, er fremtiden hans et av fokusene for dagens fotballoppmerksomhet. Etter hvert som sommerens overgangsvindu nærmer seg, har snakket om overganger vokst. Liverpool, Real Madrid, Manchester United og Paris Saint-Germain blant mange andre giganter ønsker å lande denne talentfulle engelske midtbanespilleren.
Bellingham har alltid vært ansett som Liverpools signeringsmål denne sommeren, men ifølge britiske medier har Liverpool gitt opp å signere midtbanespilleren i sommer på grunn av ulike årsaker. Nylig, ifølge tyske medier, er Real Madrid nær ved å signere Bellingham. Sammenlignet med Real Madrid er Manchester United og Paris åpenbart mindre attraktive. Selv om Real Madrid har en overgangsgrense på 100 millioner euro, for å la Bellingham ha på seg Billige Real Madrid Drakt til Ba, uttrykte Real Madrid sin vilje til å øke tilleggsvilkårene på 30 millioner til 50 millioner euro.
Det er underforstått at Bellingham også er mer interessert i Real Madrid. Real Madrid er ikke bare et lag med heder, men også et lag med styrke til å fortsette å streve etter heder. For Bellingham er Real Madrid åpenbart et veldig godt valg. Men det er fortsatt ukjent om han kan ta på seg Real Madrid Fotballtrøye til slutt.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Borussia Dortmund Fotballtrøye,Billige Real Madrid Drakt til Barn,Real Madrid Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 84 تاريخ : يکشنبه 27 فروردين 1402 ساعت: 21:28

I første runde av Champions League-kvartfinalen spilte Serie A AC Milan mot Serie A Napoli på hjemmebane. Resultatet av spillet var over folks forventninger. Med Ben Nassers eneste mål beseiret Milan Napoli 1-0 og tok ledelsen i avansementet.
Det er stor forskjell på prestasjonene til de to lagene denne sesongen. Milan har snublet i ligaen, og det er fortsatt usikkert om det kan komme inn blant de fire beste, mens Napoli har en enorm ledelse i ligaen, og det er bare et spørsmål om tid før de vinner mesterskapet. Selv om Napoli-senteret Osmeen ikke var i stand til å bruke en Billige Fotballtrøye for å delta på kampen på grunn av skade, er folk generelt mer optimistiske med tanke på Napoli.
I begynnelsen av spillet satte Napoli i gang et voldsomt og undertrykkende angrep, og fullførte 3 skudd i de første 6 minuttene. Heldigvis spilte keeper Maignan, iført AC Milan Fotballtrøye nr. 16, bra og forsvarte målet bak seg. Helt til det 40. minutt av kampen stolte Milan, som hadde vært passiv, på riktig taktikk og nok tålmodighet til å score det første målet. I den resterende tiden klarte ikke Milan å gripe muligheten til å utvide scoringen, og Napoli bommet også på mange muligheter til å utligne. På 10 dager vant Milan 2 kamper mot Napoli og scoret 5 mål. Andre runde blir overført til Maradona Stadium. Vil Billige AC Milan Drakt til Ba fortsette å fly på Maradona Stadium?

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,AC Milan Fotballtrøye,Billige AC Milan Drakt til Barn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 69 تاريخ : پنجشنبه 24 فروردين 1402 ساعت: 23:07

I 28. runde av La Liga spilte Barcelona mot Girona hjemme. Begge sider klarte ikke å gripe muligheten til å score mål. Til slutt avsluttet Girona Barcelonas fire kampers seiersrekke i ligaen med 0-0. Men før Real Madrid ble reversert av Villarreal, utvidet Barcelonas poengfordel fortsatt til 13 poeng. Med 10 runder igjen i ligaen er det bare et spørsmål om tid før de vinner mesterskapet. Ut fra Barcelonas samlede lagprestasjon å dømme, kan det bare sies at flaks også er en del av styrken.
Under kampen uttrykte Camp Nou-fansen nok en gang sin kjærlighet til Messi. Nesten 100 000 fans holdt opp trøyen nr. 10 og ropte Messis navn i det 10. minutt, og ba om retur av Fotballdrakter legendariske nr. 10. Barcelona-fans sang Messis navn i det 10. minutt av Copa del Rey-kampen mot Real Madrid.
Den siste tiden har det vært mange medieoppslag om at Messi kan komme tilbake til Barcelona, og Barcelona-fansen uttrykte også sin støtte på sin egen måte. Mesteparten av grunnen til handlingene til Barcelona-fansen var å svare på hendelsen med Paris-fansen som buet Messi hjemme, og uttrykte også forventningene til Messis retur. Men til slutt, om Messi kan ta på seg den legendariske Billige FC Barcelona Drakt til Ba nr. 10 igjen, trenger vi bare å respektere ethvert valg Messi tar.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter,Billige FC Barcelona Drakt til Barn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 75 تاريخ : سه شنبه 22 فروردين 1402 ساعت: 22:48

I 30. runde av Premier League spilte Manchester City borte mot Southampton, som lå på bunnen. Det norske geniet Haaland kom tilbake iført Manchester City Fotballtrøye og scoret to ganger, samt mål fra Grealish og Alvarez. Til slutt slo Manchester City Southampton 4-1 borte og vant 9 seire på rad i alle konkurranser. Spillee satte også en rekke nye rekorder i spillet.
I dette spillet sendte Guardiola ut alle hovedspillee, og Harland kom også tilbake fra skade og kom inn i startoppstillingen. I første halvdel av kampen, overfor Southamptons tette forsvar og raske kontring, klarte ikke Manchester City å åpne situasjonen på lenge. Fram til det 45. minutt av kampen assisterte De Bruyne, iført Fotballdrakter Manchester City med navn nr. 17, Harland med en heading og scoret det første målet. Dette er også De Bruynes 100. assist i Premier League-karrieren. I det 68. minutt la Glarish et innlegg, og Harland scoret to ganger med en underskjæring. Haaland scoret 30 mål for Manchester City denne sesongen og scoret sitt 200. mål i karrieren, noe som er av stor betydning for enhver spiller.
Seieren i dette spillet har tillatt laget å opprettholde trenden med å ta igjen toppen av stillingen. Så lenge laget kan prestere stabilt, har de fortsatt en sjanse til å konkurrere om Premier League-mesterskapet. Neste uke vil Manchester City innlede første runde av UEFA Champions League 1/4 knockout-kamp med Baye. Haalands retur vil selvsagt gi stor hjelp til laget. Vi ser frem til en fantastisk kamp mellom Manchester City og Baye.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Fotballtrøye,Fotballdrakter Manchester City med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 81 تاريخ : دوشنبه 21 فروردين 1402 ساعت: 0:25

I ligaen sist helg slaktet Real Madrid Valladolid 6-0 med sterk dominans. Iført Billige Fotballtrøye nr. 9, scoret Benzema et hat-trick innen 7 minutter og ble gjenstand for ros fra fansen og media. Denne uken innledet den andre etappen av Copa del Rey-semifinalen, og Real Madrid-laget utfordret Barcelona på bortebane i utmerket stand. Benzema iscenesatte nok en gang hat-trick. Til slutt avsluttet Real Madrid sin pinlige trekamper lange tapsrekke mot Barcelona 4-0 og gikk videre til kongepokalens finale.
Det samme som første runde i semifinalen, er duellen mellom Lewandowski og Benzema, som også har på seg Fotballdrakter nr. 9, fortsatt spillets største høydepunkt. Men i den første halvdelen av kampen var det som virket mest mellom de to sidene ikke konfrontasjonen på konkurransenivå, men feil og konflikter. Vinicius kolliderte med Garvey, og Lewandowski ble slått ned bakfra av Militao. Denne tragiske situasjonen fortsatte helt til Benzema hjalp Vinicius med å bryte dødlåsen på pause. I andre omgang var Benzema, iført en Fotballdrakter Real Madrid med navn, som en krigsgud, og scoret tre mål på rad og utførte et hat-trick. Modric bidro med assist, Vinicius bidro med assist og laget straffe. Til slutt slo Real Madrid Barcelona 4-0 borte og gikk videre til finalen med en totalscore på 4-1.
Benzemas enestående prestasjon gjorde Real Madrid-fansen i ekstase. Han ble den andre spilleren i Real Madrids historie som scoret hat-trick på Camp Nou. Basert på den generelle tilstanden til laget, er det stor sannsynlighet for at Real Madrid vinner Copa del Rey igjen etter 9 år denne sesongen.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,Fotballdrakter,Fotballdrakter Real Madrid med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 78 تاريخ : پنجشنبه 17 فروردين 1402 ساعت: 22:14

Nylig gikk Haaland glipp av to norske lags europacupkvalifiseringskamper på grunn av skade, og etter avslutningen av den inteasjonale konkurransen tok Haaland, som kom tilbake til Manchester City, fortsatt ikke på seg Billige Fotballtrøye og dukket opp på banen. Det ser ut til at lyskeskaden hans var mer alvorlig enn forventet.
Haalands prestasjon denne sesongen kan sies å være meget god. Han scoret direkte 42 mål på 37 spilte kamper, inkludert 28 mål i Premier League. Og i disse kampene spilte Harland, iført en Fotballdrakter Manchester City med navn, 5 hat-trick og er en uunnværlig og viktig målscorer for Manchester City. Haalands skader er imidlertid ganske hyppige. Lårstrekk og kneproblemer er årsakene til hans hyppige skader, som også er det fansen er bekymret for.
Mange fotballtalenter måtte ta av seg Fotballdrakter på grunn av skader og andre årsaker, og avsluttet karrieren tidlig. Denne sesongen har Harland vært under oppsyn av Guardiola, som har gitt ham en sjanse til å hvile, men det er fortsatt vanskelig å motstå angrepet av skader. Jeg kan bare ønske Harland en rask bedring og retur. Hold deg unna skader og hold deg frisk i fremtiden!

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,Fotballdrakter Manchester City med navn,Fotballdrakter, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 83 تاريخ : چهارشنبه 16 فروردين 1402 ساعت: 0:37

Etter landskampspausen kom alle spillee tilbake til klubben og tok på seg Billige Fotballtrøye til sine respektive lag for å gjenopplive kampen i de store ligaene. Premier League-mesterskapet er uten tvil det mest etterlengtede. I tilfellet Manchester City og gamle rival Liverpool 0-1 snudde de til slutt sterkt 4-1. Så spilte Arsenal, som kom på scenen, også en scoring på 4-1.
Manchester Citys Haaland var fraværende på grunn av skade, og den argentinske tenåringen Alvarez tok på seg Manchester City Fotballtrøye for å starte kampen. Da Salah scoret Liverpools ledende mål, utnyttet Alvarez hull i Liverpools forsvar for å utligne. Og Manchester City, som alltid har hatt et overtak på banen, gikk til et voldsomt angrep i begynnelsen av andre omgang. Offensive spillere som De Bruyne og Gundogan var i god stand, og Grealish spilte også som en superstjee. Alvarez sin enestående prestasjon Det er utrolig, hele laget scoret 4-1 med en perfekt prestasjon.
Etter to og en halv time uttrykte Arsenal også sin vilje til å konkurrere om mesterskapet. Mot Leeds United hjemme, arrangerte Arsenal en fantastisk prestasjon, som drev utallige fans iført Fotballdrakter Arsenal med navn på Emirates Stadium til vanvidd. Med Gabriel Jesus som scoret to ganger og mål fra Ben White og Xhaka, vant Arsenal også 4-1. I tilfelle av en kamp til, fortsatte de å lede stillingen med 8 poeng.
På sprintstadiet av ligamesterskapet har Manchester City fortsatt Champions League- og FA-cupplanene. Tredjelinjekampen er ikke en liten test for Manchester City. Og kan Arsenal, som har vunnet 7 seire på rad i ligaen, fortsette å opprettholde sin tilstand i neste kamp, slik at Arsenal kan komme tilbake til toppen etter 19 år?

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,Manchester City Fotballtrøye,Fotballdrakter Arsenal med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 71 تاريخ : يکشنبه 13 فروردين 1402 ساعت: 23:28

Napoli har en veldig god rekord i Serie A og Champions League denne sesongen. Og Napoli-spissen Osimhen, som spilte bra, har også skutt i været til 100 millioner euro, og han har også blitt førstevalget for europeiske toppgiganter. I sommervinduet i år har hva slags Billige Fotballtrøye Osmeen skal ha på seg blitt et bekymringstema.
Den 24 år gamle Osmeen har vokst til en av de beste spissene i Europa. Han har spilt 29 ganger denne sesongen, startet 26 kamper, scoret 25 mål og 4 assists. Ifølge relaterte nyheter ønsker Manchester United, Paris og Chelsea alle å signere Osmeen denne sommeren, og Napoli gikk også med på å selge Osmeen, men håper å få 150 millioner euro fra denne avtalen. Og Osmeen sa i forrige Champions League-intervju at han er klar for å bli med i Premier League-laget, og Fotballdrakter Manchester United med navn er Osmeens førstevalg.
Mange fans har begynt å forestille seg at Osimhen tok på seg Manchester United-trøya og spilte med Rashford samtidig, noe som definitivt vil bli et mareritt for motstandees forsvarsspillere. Men det endelige resultatet kan først bli kjent etter den offisielle kunngjøringen av klubben og spillee.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,Fotballdrakter Manchester United med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 89 تاريخ : پنجشنبه 10 فروردين 1402 ساعت: 23:15

Det nederlandske laget, som led et katastrofalt 0-4-tap i siste runde, spilte mot Gibraltar i andre runde. Verdens nr. 6 vs. verdens nr. 200. Selv om sluttresultatet ble at det nederlandske laget, som alltid har vært på en fordel på scenen, vant 3-0. Men det nederlandske lagets generelle prestasjon var ikke enestående og vekket til og med sinne blant de tilstedeværende fansen.
Etter å ha tapt 0-4 for det franske laget i den første kampen, kan fansen fortsatt forstå tapet for et sterkt lag som Frankrike. Men i møte med Gibraltar, som rangerer 200 i verden, var den totale prestasjonen til det nederlandske laget skuffende. Selv om de med to mål fra Depay og forsvarsspiller Ake iført Nederland Landslagsdrakt nr. 5, til slutt vant 3-0. Ifølge statistikken etter kampen skjøt imidlertid det nederlandske laget totalt 51 skudd i denne kampen, og antall skudd var 51-0. Av de 51 skuddene var kun 12 på mål, noe som også viser at keeperen til Gibraltar dedikerte 9 redninger i kampen.
Overfor et svakt lag som Gibraltar, klarte ikke det nederlandske laget å jevne ut de 4 målene de tapte for det franske laget i den siste kampen. Selv om Koeman innledet sin første seier etter retur til den oransje Billige Fotballtrøye. Men å møte tett forsvar er fortsatt et stort problem for laget å overvinne.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Nederland Landslagsdrakt,Billige Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 74 تاريخ : سه شنبه 8 فروردين 1402 ساعت: 22:00

Spania slo Norge 3-0 hjemme i første runde av europacupkvalifiseringen gruppe A. Kjeespilleren til det norske laget, Harland, kunne ikke spille på grunn av skade. Olmo brøt dødpunktet i første omgang, og Joselu, som hadde på seg en Billige Spania Drakt til Ba, kom fra benken i andre omgang, grep muligheten i sluttfasen av kampen og scoret 2 mål på rad for å sikre seieren. .
Selv om det spanske laget startet situasjonen tidlig, var deres påfølgende prestasjon ikke tilfredsstillende, og kvalitetsnivået var ikke så bra som forventet. Helt til slutten av andre omgang grep Joselu, som kom fra benken, muligheten til å score 2 mål på rad. Den samlede prestasjonen til det norske laget er fortsatt god. Selv om Erdegaard, ikledd den Norge Landslagsdrakt, hadde mange sjanser i angrep, er det synd at han ikke klarte å bryte gjennom motstanderens mål. En konfrontasjon mellom de to sidene i kampen, gjorde ikke dommeren straffe, noe som også forårsaket en del kontroverser.
Den største beklagelsen med dette spillet er at Haaland ikke klarte å dukke opp på banen. Hvis Haaland er til stede, med Spanias prestasjon i denne kampen, er det ikke sikkert hvem som vinner. Nå kan vi bare forvente at Harland kommer tilbake fra skade så fort som mulig, og håper at begge sider kan vise sin sanne styrke i neste landslagskonkurranse.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Spania Drakt til Barn,Norge Landslagsdrakt, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 363 تاريخ : يکشنبه 6 فروردين 1402 ساعت: 21:26

Det nærmer seg landslagskampdag, og alle landslagene har offentliggjort sine laglister og gjort en rekke personelljusteringer. Sammenlignet med de mange kontroversene som Mbappes valg som ny kaptein for det franske laget forårsaket, er De Bruynes utnevnelse som ny kaptein for det belgiske landslaget mye mer lavmælt.
Etter at Hazard annonserte sin avgang fra det belgiske landslaget, kan De Bruyne, som bidro med 25 mål og 46 assist på 97 kamper for landslaget, fullt ut matche hans status som leder. Siden han tok på seg Billige Manchester City Drakt til Ba i 2015, har De Bruyne prestert godt og hjulpet laget med å skape mange heder og luksuriøse statistikker. Han kom til og med inn på listen over kandidater til Golden Globe Award i tre år på rad.
Sammenlignet med kapteinen på det franske laget er det belgiske landslaget i harmoni. Som ny kaptein uttrykte De Bruyne i et intervju at det er et spørsmål om stolthet å bære Fotballdrakter Belgia med navn, og det er en ære å være kaptein på landslaget, og han håper å spille denne rollen godt.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Manchester City Drakt til Barn,Fotballdrakter Belgia med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 94 تاريخ : پنجشنبه 3 فروردين 1402 ساعت: 21:05

I 27. serie A-runde tapte Roma 0-1 borte mot Lazio. 0-1 hjemme i første omgang, og 0-1 i andre omgang. Roma pådro seg et dobbeltspill fra Lazio. Og gikk glipp av sjansen til å komme tilbake til topp fire i Serie A. Men i dette Roma-derbyet er hovedpersonen ikke hvilken som helst spiller som har på seg en Billige Fotballtrøye, men dommeren.
I denne kampen viste dommeren totalt 5 røde kort og 8 gule kort. I det 32. minutt felte Roger Ibanez, som hadde på seg Fotballdrakter AS Roma med navn nr. 5, og to gule ble rødt og ble utvist. I det 42. minutt kranglet trenee fra begge sider og fikk hvert sitt røde kort. Etter kampen møtte spillere fra begge sider sammen og fikk rødt kort hver. Totalt 31 feil ble begått av begge sider, inkludert medlemmer av trenerteamet.
Hvis Roma kan vinne denne kampen, vil de overta Lazio og AC Milan og stige til tredjeplass i Serie A. Det er synd at Mourinho også ble utvist med rødt kort og ikke klarte å kommandere fra sidelinjen. Til slutt tapte han kampen og kunne bare fortsette på femteplass. Det er klart at dommeren dominerte alt i denne kampen.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,Fotballdrakter AS Roma med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 92 تاريخ : سه شنبه 1 فروردين 1402 ساعت: 22:04